Drömmarnas motionsdag påverkas av coronapandemin och förverkligas i år som en kampanj på sociala medier. Även om vi inte kan samlas och ordna evenemang som tidigare år, finns det oändliga möjligheter att röra på sig mångsidigt –och på ett ansvarsfullt sätt.

I år har projektet På samma linje samarbetat med studeranden vid Norrvalla folkhögskola. Drömmarnas motionsdag kommer vi att förverkliga i form av tips på dagliga aktiviteter som publiceras på På samma linjes instagram under vecka 19 (4-10.5.2020).

Inläggen som publiceras på Instagram är planerade och utförda av andra årets studeranden vid idrottsledarutbildningen på Norrvalla folkhögskola. Deras målsättning har varit att planera ett mångsidigt upplägg med inslag som passar en bred målgrupp, från barn till seniorer.

Söndagen 10.5, som är den officiella dagen för drömmarnas motionsdag, avslutas med en ”Kära jag!” –utmaning. Därav kommer vår drömmarnas motionsdag -kampanj  att heta ”Kära jag!” som påminner oss om att ta hand om oss själva. Vi vill uppmuntra alla att dela sina motionsupplevelser när man rör på sig på hemmaplan eller ifall det är möjligt ute i naturen. Dela gärna under hashtagen #kärajag #idrottfi och #drömmarnasmotionsdag

Här kan du läsa mera om drömmarnas motionsdag: https://www.unelmienliikuntapaiva.fi/ 

Häng med på vår mångsidiga och roliga kampanj!